rijschool
De snelste weg naar jouw rijbewijs
Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Rijangst

Rijangst overwinnen

U heeft een auto voor de deur staan maar maar durft hier niet meer in te rijden? Dan heeft u angst voor autorijden. Rijangst is een veelvuldig probleem wat niet alleen voorkomt bij beginnende bestuurders, maar ook bij mensen die al jarenlang hun rijbewijs in het bezit hebben. Volgens psychologie magazine lopen er bijna 1 miljoen mensen in Nederland rond die last hebben van rijangst. Regelmatig krijgen we aanvragen voor rijangst lessen. Ervaart u angst tijdens het autorijden schroomt u dan niet contact met ons op te nemen. De angst voor het autorijden kan zich al op vroege leeftijd ontwikkelen, tijdens het meerijden bij vader en moeder op de achterbank. Of tijdens de autorijlessen. Wij zijn een rijschool gespecialiseerd in rijangst, onze ervaren instructeurs kunnen u uitstekend leren hoe om te gaan met uw rijangst.

Rijangst begeleiding Alphen

Ieder mens is uniek. Zo verschillen ook de rijangsten per individu. Na een probleem analyse, maken wij een persoonlijke plan van aanpak. Bij rijschool Alphen zijn al onze rij-coaches rijangst gecertificeerd. Iedere stap wordt haarfijn uitgelegd. Zo maakt u progressie vanaf de eerste les. Voor informatie over onze rijangst begeleiding kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Verkeerstrauma

In het verleden een verkeerstrauma meegemaakt? Onze gecertificeerde instructeurs kunnen u hierbij  begeleiden. Na een telefonische intake wordt een plan van aanpak voor u samengesteld. In overleg met u wordt er een datum geprikt voor de eerste les. We zijn flexibel en denken graag met u mee. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een van u lessen vanuit u eigen auto te krijgen.

Een les duurt 1,5 uur. Inbegrepen in de les;

✅ Telefonische intake en plan van aanpak.

✅ Gelegenheid om al uw vragen te stellen.

✅ U kunt kiezen op welke onderdelen u extra wilt oefenen.

✅ U theoretische kennis wordt bijgespijkerd.

✅ U wordt thuis opgehaald en weer afgezet.

Meldt u vandaag nog aan voor de rijangstbegeleiding en zet een punt achter u rijangsten. Voor persoonlijk contact kunt u ons ook telefonisch berkeiken 0653344126.

Rijangst Alphen aan den Rijn - Begeleiding verkeerstrauma