rijschool
De snelste weg naar jouw rijbewijs
Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Opfris rijles Alphen aan den Rijn

 

Je hebt al geruime tijd je rijbewijs maar bepaalde vaardigheden gaan lang niet meer zo soepel als in het begin. Dit is niet uitzonderlijk! Volgens psychologiemagazine lopen er tussen de 800.000 en 1 miljoen mensen in Nederland rond met rijangst. Hiervan laat minstens de helft ook daadwerkelijk de auto staan. Meld je nu aan voor de opfris rijles.

Opfriscursus autorijden

We krijgen regelmatig aanvragen voor een opfriscursus autorijden. De redenen lopen uiteen. Na jarenlang niet gereden te hebben in combinatie met de complexiteit van het hedendaagse verkeer, biedt een opfris les een goede uitkomst. Naast de praktijk, zullen wij waar nodig u theoretische kennis bijspijkeren. De opfriscursus wordt in overleg met de kandidaat samengesteld. Hieronder vindt u enkele onderdelen waarop geoefend kan worden;

Opfriscursus verkeersregels

De opfrislessen zijn een combinatie van theorie regels en praktijk. Mocht er tijdens de praktijklessen blijken dat er meer behoefte is aan theoriekennis, dan wordt er uiteraard meer aandacht aan besteed.

Opfris rijles eigen auto

Een opfriscursus autorijden vanuit je eigen vertrouwde auto behoort ook tot de mogelijkheden. Evenals een combinatie les is mogelijk, de eerste paar lessen in een lesauto en afsluiten in uw eigen auto.

Opfriscursus autorijden ouderen (BROEM-cursussen)

Onder ouderen is er een sterke behoefte naar opfris rijlessen. De opfrislessen voor ouderen in het verleden ook wel de BROEM-cursussen genoemd, worden als zeer prettig ervaren. Een combinatie van jarenlang in het bezit zijn van het rijbewijs B en weinig rijden kan leiden tot gevaarlijke situaties in het verkeer.  Onze ervaren instructeurs kunnen u hierbij uitstekend begeleiden. Neemt contact ons op indien u vragen heeft over de opfrislessen. Wilt u direct starten dan kunt u zich meteen op de site aanmelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Rijangst begeleiding

Wij kunnen u uitstekend begeleiden. Vanaf het afstellen van u zithouding tot aan het behandelen van snelweg of tunnelangst. Rijschool Alphen is rijangst gecertificeerd. Meld u nu aan voor een cursus rijangst begeleiden. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0653344126

Opfris rijles Alphen| opfriscursus autorijden-rijangst