rijschool
De snelste weg naar jouw rijbewijs

Opfris rijles Alphen aan den Rijn

Opfriscursus autorijden Alphen aan den Rijn

Je hebt al geruime tijd je rijbewijs maar bepaalde vaardigheden gaan lang niet meer zo soepel als in het begin. Dit is niet uitzonderlijk! We krijgen regelmatig aanvragen voor een opfrisles autorijden. De redenen lopen uiteen, de meest voorkomende oorzaak is dat de persoon in kwestie lange tijd niet meer heeft gereden en/of lange tijd niet meer heeft geschakeld. Omdat hij of zij bijvoorbeeld alleen automaat heeft gereden. De opfriscursus wordt in overleg met de kandidaat samengesteld. Hieronder vindt u enkele onderdelen waarop geoefend kan worden;

 

Opfriscursus verkeersregels

De opfrislessen zijn een combinatie van theorie regels en praktijk. Mocht er tijdens de praktijklessen blijken dat er meer behoefte is aan theoriekennis, dan wordt er uiteraard meer aandacht aan besteed.

 

Opfriscursus autorijden ouderen (BROEM-cursussen)

Onder ouderen is er een sterke behoefte naar opfris rijlessen. De opfrislessen voor ouderen in het verleden ook wel de BROEM-cursussen genoemd, worden als zeer prettig ervaren. Een combinatie van jarenlang in het bezit zijn van het rijbewijs b en weinig rijden kan leiden tot gevaarlijke situaties in het verkeer.  Onze ervaren instructeurs kunnen u hierbij uitstekend begeleiden. Neemt contact ons op indien u vragen heeft over de opfrislessen. Wilt u direct starten dan kunt u zich meteen op de site aanmelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Meld je aan voor een gratis proefles!